Descriere scurta

Pila Electrica Profesionala 35000 RPM JMD-102 PRO White Holywood Perfect Nails cu un design ergonomic si smart dar in acelasi timp extrem de puternica te va incanta cu siguranta de la prima utilizare . 

 

Pila Electrica Profesionala 35000 RPM JMD-102 PRO Pink Holywood Perfect Nails

Descriere scurta

Pila Electrica Profesionala 35000 RPM JMD-102 PRO White Holywood Perfect Nails cu un design ergonomic si smart dar in acelasi timp extrem de puternica te va incanta cu siguranta de la prima utilizare . 

 

320,00 lei Economiseste 30,00 lei
350,00 lei
Cantitate

    Freza profesională pentru manichiură și pedichiură cu mâner metalic 30W - 35000 rotații pe minut Hollywood Perfect Nails JMD-102 PRO este o freza profesională, extrem de precisă și puternică , un succes absolut printre manichiuriste si traineri .Perfecta atât pentru salon cât și pentru uz casnic. Poate fi folosita pentru manichiura sau pedichiura si este extrem de usor de manevrat .      

    Un dispozitiv multifuncțional, la îndemână, datorită căruia vei da unghiilor tale forma dorită, vei pregăti perfect placa de unghii naturale sau vei îndepărta perfect si rapid gelul la intretinere , si de asemenea iti va fi de mare ajutor la manichiura dry si combi , la indepartarea cuticulelor sau la pedichiura . Datorită puterii sale, aceasta freza nu se blochează pe unghie și nu își pierde rotatiile  chiar și în condiții dificile.    

    Forma eleganta - Design unic, simplu si elegant , foarte usoara si extrem de usor de manevrat. 

    Design original - Cercurile concentrice dau routerului un aspect dinamic!

    Alaturi de freza veti primi si un set de Capete UNIVERSALE SI DURABILE pentru gel si cuticule . 

    Reglare lină și completă în intervalul de la 0 la 35.000 rpm - are loc de la bază și asigură confortul deplin al muncii. Capul stiloului de tip TWIST-LOCK vă permite să schimbați frezele dintr-o singură mișcare, fără a fi nevoie să folosiți chei sau axuri incomode, iar stiloul este foarte usor si confortabil de manevrat . 

                  Date tehnice:

     - putere: 30W

     - alimentare: 100-240V / 50-60Hz, dc12w

     - control fluid al vitezei de la 0 la 35.000 rpm

     - rotatie: dreapta/stânga

     - design ergonomic

     - comutator și control al vitezei în sursa de alimentare/bază

     - diametrul frezei 2,35

    Mâner TWIST-LOCK ( schimbare dintr-o singura miscare ) 

    12 luni garantie

Atenţie! Nu porniți unitatea cu capatul de la stilou deschis si nu schimbati sensul de rotatie cu freza pornita , in caz contrar, motorul se poate deteriora . 

44 Produse

Referinte specifice